Tanuljon meg mindent, amit tudnia kell a mobiltelefonokról ezekkel a praktikus tippekkel

Manapság a legtöbb ember elsődleges kommunikációs eszközként használja a mobiltelefonját. A mobiltelefonnal nem csak telefonálni lehet, hanem sms-t is írhat másoknak, e-mailt küldhet nekik, vagy használhatja az internetet. Olvasson tovább a mobiltelefonnal kapcsolatos további tippekért.


Ha tizenéves gyermekének mobiltelefont szeretne adni, győződjön meg róla, hogy olyan csomagot kap, amely megfelel a költségvetésnek és az ő igényeinek. Ha szeretnek sokat SMS-ezni, érdemes megfontolni a korlátlan SMS-ezést biztosító tervezeteket. Ha nem így tesz, hatalmas számlát kaphat.


Mobiltelefon-vásárláskor vegye figyelembe azokat a funkciókat, amelyekre valóban szüksége van. A telefonok a mai piacon rengeteg funkciót kínálnak, többek között internet-hozzáférést, kamerát és különböző alkalmazások elvégzésének lehetőségét. Bár mindezek a funkciók szépek, nem biztos, hogy megéri a legdrágább telefonért fizetni, ha nem fogja használni őket. Gondolja át alaposan, mielőtt meghozza a végső választást.


A mobiltelefon-csomag megkötésekor mindenképpen vegye figyelembe az adatperceket. Egyes csomagok nagyon korlátozott percekkel rendelkeznek, és ez rossz üzlet lehet, ha gyakran használja a telefonját internetezésre vagy játékra. Ha a telefonja alkalmas ezekre a dolgokra, akkor a lehető legtöbbet hozza ki belőle, ha olyan csomagot vásárol, amely támogatja a megfelelő használatot.


Ne érezze szükségét, hogy plusz pénzt költsön mobiltelefon képernyővédőre. A mai mobiltelefonok karcálló üvegből készülnek. Ez az üveg olyan erős, hogy még a kulcsok sem karcolják meg, ha a zsebében lévő telefon mellett vannak. Az a képernyővédő valószínűleg kidobott pénz.


Valószínű, hogy a mobiltelefonját naponta többször is használja. Győződjön meg róla, hogy itt-ott kikapcsolja. Ezáltal a telefonja továbbra is jól működik. Az újraindítás segít, hogy a memória szabad legyen, és a készülék a lehető legjobban működjön. Ha hetente néhányszor kikapcsolja a telefonját, nagy különbséget fog tapasztalni a működésében.


Ellenőrizze az online értékeléseket, mielőtt mobiltelefont vásárol. Folyamatosan rengeteg új telefon kerül a piacra, és néha nehéz eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára. Az online vélemények megtekintésével láthatja, hogy a különböző telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire kedvelik őket. Ez segíthet abban, hogy megalapozott döntést hozzon.


Mindig vegye figyelembe a telefon árát és a díjcsomag árát is. Egyes szolgáltatók nagy kedvezményeket kínálnak az általuk értékesített telefonokra, de a végén magasabb árú tervezetekkel kapnak meg. 


Próbáljon meg olyan mobiltelefont beszerezni, amelyhez távirányító nélküli kulcs nélküli beléptetés is tartozik. Ez jól jöhet, ha bezárja a kulcsokat az autóba. Kezdje azzal, hogy felhív egy otthon tartózkodó személyt a mobiltelefonján. Ezután tartsa a telefont egy méterre az autó ajtajától. Ők megnyomhatják és lenyomva tarthatják a feloldó gombot a mobiltelefonjuk közelében. Az autónak ki kell nyílnia.


Ha aggódik a mobiltelefon sugárzása miatt, használjon headsetet ahelyett, hogy a füléhez tartaná a mobiltelefont. Általában minden mobiltelefonhoz előre csomagolva jár egy fülhallgató. Így már a dobozból kivéve elkezdheti használni. Fontolja meg egy második megvásárlását az autóba, hogy mindig kéznél legyen egy.

Ne streameljen filmeket vagy zenét a telefonján. Ez felemészti az adatkeretet. Ha muszáj, inkább csatlakozzon egy WiFi-s helyre, minthogy az adatkapcsolatát használja. Így továbbra is megnézheti vagy meghallgathatja azokat a dolgokat, amelyeket szeretne, de ezt ingyenesen teheti meg, ahelyett, hogy esetleg nagy kiadásokat kellene viselnie.


Győződjön meg róla, hogy lezárja a telefonját, amikor zsebre teszi. Ez azért fontos, mert nem szeretné, ha a teste megnyomna bármilyen billentyűt, vagy felhívna valakit, amikor nem áll szándékában. A képernyőzár funkciót általában a telefon beállításainak általános részében találja meg.


Hozzáférés a mobiltelefon rejtett akkumulátorteljesítményéhez. Érdemes egy olyan telefonnal kezdeni, amelynek gyenge az akkumulátor élettartama. Próbálja ki a *3370# tárcsázását. Ez a telefon újraindítását eredményezheti. Látnia kell, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje 50%-kal megnövekedett. Ez készen áll a használatra, és amikor legközelebb feltölti a telefonját, annak is fel kell töltődnie.


Lehet, hogy józan észnek tűnik, de a telefon kikapcsolása, amikor nem használja, nagyszerű módja az akkumulátortakarékosságnak és az akkumulátor élettartamának meghosszabbításának. És kapcsolja ki a telefont, ha olyan területen tartózkodik, ahol nincs térerő, mert a szolgáltatás keresése gyorsan lemeríti az akkumulátor élettartamát.


Győződjön meg róla, hogy a csomagja a megfelelő az Ön számára. Sok-sok tervezet létezik, ha mobiltelefonról van szó, és fontos, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelőt válassza. Ha például sokat SMS-ezik, győződjön meg róla, hogy a díjcsomagja fedezi ezt, különben sok túlfizetést kell fizetnie.


Kezdje el használni a mobiltelefonján lévő naptárat. Ezzel be tudja ütemezni a találkozókat, megbeszéléseket és még a szabadidejét is. Felkészült maradhat, ha beállítja, hogy a telefonja már az esemény előtt értesítse. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg.


Vezetés közben ne használja a telefonját. Lehet, hogy az a benyomása, hogy a kihangosító készüléket biztonságosan használhatja vezetés közben, de ettől még biztos, hogy elvonja a figyelmét az útról. Egyre több kutatás jelzi, hogy még ez is veszélyes.


Néhány naponta indítsa újra az okostelefonját, hogy az a lehető legjobb teljesítményen működjön. Az okostelefonok alapvetően kézi számítógépek, és gyakran újra kell indítani őket, hogy kiürítsék a memóriát. Ha állandóan bekapcsolva hagyja az okostelefont, az lelassul, és a teljesítménye csökkenni kezd.


Az itt bemutatott információk sok segítséget nyújthatnak Önnek. A lehető legtöbbet kell tudnia erről a legújabb kommunikációs formáról. Használja ezeket a tanácsokat, hogy többet hozhasson ki telefonjából.

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright szonyegwebaruhaz